AB4foto:M.Siegers

Feestelijke opening AB4

Op zaterdag 10 september om 15.00 uur opent AB4, de leukste broedplaats van Den Haag, in de Abraham van Beyerenstraat 4, haar deuren. Wethouder Marjolein de Jong en Arno van Roosmalen, directeur Stroom Den Haag verrichten de officiële handeling.

In AB4 gaan kunstenaars, vormgevers en ontwerpers aan het werk, elk met een eigen aangename werkplek. Maar het hart van het pand is een gemeen schap­pelijke ruimte waar ontmoetingen, lezingen en exposities plaatsvinden.

Tijdens de opening wordt ook DRS22 gelanceerd. Het is een stichting, gevestigd in AB4, waar jonge toptalenten uit verschillende disciplines samenwerken aan projecten op het gebied van lichtgewicht bouwen, openbare ruimte en communicatie.
De coördinatie is in handen van Renate Boere, Ed van Hinte en Jan Konings. Zij maken tijdens de opening hun plannen bekend en lichten ze toe. Deelname is mogelijk vanaf 1 september 2011.
Meer informatie: www.drs22.nl

EXPOSITIE
De eerste activiteit van AB4 is een expositie met een eigen selectie uit het afstudeerwerk van ongeveer 20 ontwerpers en kunstenaars van verschillende academies.