Toerisme

Op 8 april presenteerden Edwin Fagel en ik onze gezamenlijke bundel Toerisme. Estelle Boelsma, de uitgeefster van Aporeia Press opende de presentatie en behalve muziek van Van Lonesome hield filosoof Arnold Ziegelaar een lezing over ons werk.

_20180224_224458.JPG

Van VERTE tot Close-Up

Op 9 maart 2018 verzorg ik samen met Estelle Boelsma een lezing in het Belfort in Sluis. Ik wil proberen iets te vertellen (en te laten zien) van de verschillende afstanden die je in acht kunt nemen wanneer je nadenkt over het thema van de Boekenweek: Natuur.

boom (1 of 1)-27.jpg

en alles

de gedichten en alles + hele grote sprongen werden op 30 dec. 2016 geplaatst op de website van het online magazine Samplekanon.

klik op de titel voor directe link

Extaze

Dinsdag 15 december is de presentatie van het nieuwe nummer van het literair tijdschrift Extaze. Met drie gedichten draag ik bij aan dit themanummer over film. Zie onderstaande link.

http://eepurl.com/bG6rj9

Verwondering
Voor een berghut aan de voet van de Mont Valier - we stroomden naar buiten voor een prachtige zonsondergang.

Aardige jongens in het Turks

Helaas ben ik de taal niet machtig, maar wel vereerd dat mijn gedicht Aardige jongens uit de bundel Buiten slapen (2012) in het Turks is vertaald voor dit tijdschrift.

Read my world

Met Edwin Fagel op het Read my World festival. Als onderdeel van de Dichtersmarathon droegen dertig dichters ieder drie gedichten voor. Verder o.a. nog optredens van Maria van Daalen, K. Schippers, Frank Keizer en Sylvie Marie.

Onweer in augustus

Zaterdagavond aan het Scheveningse strand, het onweer was kort en hevig. We renden een strandtent in en stonden warm op elkaar gepakt. Japanse toeristen bleven foto's maken met statief en flitser; ze fotografeerden elkaar voor deze donkere lucht.

Niets bijzonders

In Barcelona maakte ik deze foto in de metro. Niets bijzonders maar toch viel ik even voor de sfeer van deze mensen in de ochtend.

Rust


Nog eens Ameland, op zichzelf staand. Print gemaakt en op foam laten plakken op verzoek als verjaardagscadeau.

De sprong wagen

Vriendin en collega Mylene Siegers in actie op een braakliggend terrein in de wijk Laakkwartier. Elkaar fotograferen bleek 'good fun', al waren de kinderkopjes aan de kade, de oude papierfabriek en de kletsende mannen in boten ook prachtig.